Skip to content

Nieuws

Athumi en itsme® lanceren innovatieve oplossing ter vervanging van studentenattest

Minder administratie voor studenten en bedrijven die studentendata gebruiken.

Lees meer

Athumi, Inrupt en Cronos Groep breiden hun partnerschap uit en versterken Vlaanderen als pionier in de data-economie van de volgende generatie

Athumi en Inrupt hebben hun partnerschap vernieuwd met een meerjarig engagement om tegemoet te komen aan de vraag naar B2B-adoptie van Solid Pods in Vlaanderen.

Lees meer

Athumi levert Vlaamse datakluistechnologie in Nederland

Stichting Nederlandse Datakluis en Athumi bundelen hun krachten om een persoonlijke datakluis in Nederland te introduceren.

Lees meer

Het Vastgoedinformatieplatform viert 10.000ste aanvraag! Wij vroegen feedback aan de gebruiker, de gemeente en RealSmart.

Op 8 maart was het zover! Het vastgoedkantoor Immostad deed via RealSmart de 10.000ste aanvraag in het Vastgoedinformatieplatform voor een perceel in Nieuwpoort.

Lees meer

Ook notarissen maken binnenkort gebruik van het Vastgoedinformatieplatform

Ontdek hoe notarissen binnenkort gebruik kunnen maken van het Vastgoedinformatieplatform van Athumi. Met deze innovatieve webtoepassing kunnen ze gemakkelijk vastgoedinformatie opvragen en opzoekingen doen in het kadaster. Binnenkort beschikbaar voor notarissen in Vlaanderen. Bezoek de website voor meer informatie.

Lees meer